Antena 3 CNN Actualitate Social Gianina a aflat că mai are de trăit trei luni. Când credea că "se duce" a renăscut, iar acum ajută şi ea la aducerea pe lume a bebeluşilor

Gianina a aflat că mai are de trăit trei luni. Când credea că "se duce" a renăscut, iar acum ajută şi ea la aducerea pe lume a bebeluşilor

După ce medicii i-au spus că mai are doar trei luni de trăit, Gianina, diagnosticată cu ciroză hepatică, a reușit să învingă moartea și a primit a doua șansă la viață.

Gianina a aflat că mai are de trăit trei luni. Când credea că "se duce" a renăscut, iar acum ajută şi ea la aducerea pe lume a bebeluşilor
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2022   •   16:10

Din cauza unei hepatite nedetectate la timp, Gianina, de profesie asistentă medicală, a aflat de la medici că mai are doar trei luni de trăit.

Din fericire, salvarea a apărut în ultimul moment, iar asistenta a putut să beneficieze de un transplant de ficat, fiind o intervenție care a ajutat-o să se bucure azi de viață și de familia ei.

În urmă cu trei ani, actrița Ema Vețelu a murit într-un accident de mașină, iar ficatul femeii de 38 de ani a ajuns la Gianina.

În acea perioadă, asistenta suferea de ciroză hepatică și își pregătea familia pentru momentul în care ea nu va mai fi.

Într-o zi, Gianina a primit un telefon de la medicul său și a aflat că urma să fie operată.

"Am intrat în sala de operații și atunci au început emoțiile cele mai mari. M-am gândit că, dacă Dumnezeu va vrea, voi avea norocul să fiu lângă copii în continuare", a povestit Gianina, duminică, în ziua de Crăciun, la Antena 3 CNN.

În anul în care a ajuns acasă după transplant, Gianina a avut parte de cel mai frumos Crăciun. De la gândul că nu își va mai putea vedea cei doi copii crescând, acum se bucură de fiecare răsărit de soare.

După transplant, Gianina și-a găsit cu greu un loc de muncă, iar acum lucrează la sala de nașteri a unui spital din Buftea.

×
Subiecte în articol: transplant de ficat asistenta Buftea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close