Antena 3 CNN Actualitate Social Incident la bordul unui avion Birminghan-Bucureşti! Un tânăr a încercat să intre peste piloţi, în timpul zborului

Incident la bordul unui avion Birminghan-Bucureşti! Un tânăr a încercat să intre peste piloţi, în timpul zborului

Incident la bordul unui avion Birminghan-Bucureşti! Un tânăr a încercat să intre peste piloţi, în timpul zborului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Mar 2018   •   11:18

Update: Un cetăţean bulgar, acuzat că s-a comportat agresiv cu personalul avionului în care călătorea, este cercetat penal de poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional "Henri Coandă".

„În data de 27.03.2018, în jurul orei 21,30, poliţiştii de frontieră ai Aeroportului Internaţional 'Henri Coandă' au fost informaţi de către echipajul unei curse aeriene care a aterizat pe aeroport că, pe timpul zborului, unul dintre pasageri a manifestat un comportament agresiv, punând în pericol siguranţa pasagerilor. Ca urmare a faptului că pilotul şi copilotul au depus plângere în acest sens, persoana în cauză, un cetăţean bulgar în vârstă de 28 de ani, a fost preluată de către poliţiştii de frontieră şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea unui act de violenţă fizică sau psihică asupra personalului navigant aflat la bordul unei aeronave civile în zbor", se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, miercuri, Agerpres.

Știrea inițială

Incident la bordul unui avion Birminghan-Bucureşti. Un bărbat a încercat să intre în cabina pilotilor. Șefa de cabină, împreună cu doi pasageri, au reușit să-l imobilizeze pe bărbat până la aterizare. 

Din primele informaţii, este vorba despre un cetățean bulgar, care a urcat la bord cu două bagaje de mână şi unul de cală. În timpul zborului, tânărul a forțat uşa de la cabina piloților şi a întrebat-o pe şefa de cabină care este codul de acces. 

Vizibil iritat că nu îl obţine, bărbatul a început să se agite, moment în care aceasta, împreună cu alţi doi pasageri, au reuşit să-l lege şi să-l imobilizeze până la aterizarea pe aeroportul Otopoeni, unde a fost predat autorităţilor.

Poliția de Frontieră a confirmat incidentul. 

 

×
Subiecte în articol: zbor piloti cabina
Parteneri
Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri
x close