Antena 3 CNN Actualitate Social LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile fiscale câștigătoare la loteria din 16 septembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile fiscale câștigătoare la loteria din 16 septembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Care sunt bonurile fiscale câștigătoare la loteria din 16 septembrie
16 Sep 2018   •   23:18

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonurile fiscale emise în data de 21 august 2018, cu o valoare de 60 de lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 august 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Trei copii din Buzău sunt acuzați de o crimă înfiorătoare
x close