Antena 3 CNN Actualitate Social Monica Pop, despre Florin Condurăţeanu: "Un om frumos care şi-a trăit viaţa pentru a-i ajuta pe alţii"

Monica Pop, despre Florin Condurăţeanu: "Un om frumos care şi-a trăit viaţa pentru a-i ajuta pe alţii"

Medicul Monica Pop i-a adus astăzi un ultim omagiu renumitului jurnalist Florin Condurăţeanu al cărui trup a fost depus la Casa Presei.

Monica Pop, despre Florin Condurăţeanu: "Un om frumos care şi-a trăit viaţa pentru a-i ajuta pe alţii"
de Claudia Popovici    |    30 Iun 2021   •   18:28

Monica Pop a mărturisit că datorită lui Florin Concetățeanu care şi-a dedicat viaţa pentru a-i ajuta pe alţii

„Nu avea nimeni ce să ierte la el, dimpotrivă el trebuia să ierte pentru că nu merită să fie luat.

Eu o cunosc pe Carmen Tănase și pe mulți alți artiști datorită faptului că există Florin Condurățeanu pentru că el a fost cel care ne-a făcut cunoștință. A fost un aristocrat, un om extraordinar care a făcut bine tuturor.

A fost cel mai frumos om pe care l-am cunoscut în viața asta. Nu cred că vreodată a supărat pe cineva. Nu cred că a avut dispute. L-am văzut în tot felul de situații, dar niciodată nervos sau într-o situație în care să producă o neplăcere cuiva, dimpotrivă.

Şi ultima dată când am vorbit acum câteva zile, mi-a cerut să îi dau o idee urolog pentru că voia să ajute pe cineva.

Deci asta era viața lui și trebuie să iertăm noi pe cei care l-au luat dintre noi. Nu mă pot obișnui cu ideea că el este o amintire și nicio secundă nu pot să accept acest lucru să știu că vocea lui nu va mai fi în fiecare zi alături de noi", a spus medicul Monica Pop.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu lui Florin Condurăţeanu pot veni la Casa Presei până la ora 19. Apoi, trupul lui neînsufleţit va fi mutat la capela Cimitirului Bellu.

×
Subiecte în articol: Florin Condurățeanu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close