Antena 3 Actualitate Social Mugur Mihăescu, despre tratamentele COVID: "Orice om care se opune "normalităţii" stabilite de autorităţi va fi criticat. Nu exişti" | VIDEO

Mugur Mihăescu, despre tratamentele COVID: "Orice om care se opune "normalităţii" stabilite de autorităţi va fi criticat. Nu exişti" | VIDEO

de Claudia Popovici    |    19 Mar 2021   •   20:47
Mugur Mihăescu, despre tratamentele COVID: "Orice om care se opune "normalităţii" stabilite de autorităţi va fi criticat. Nu exişti" | VIDEO

Mugur Mihaescu a comentat într-o intervenţie în emisiunea "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3, reacţia autorităţilor la schemele de tratament COVID pe care unii medici, dintre care şi dr. Flavia Groşan le aplică cu succes în rândul pacienţilor.

Întrebat cum interpretează cazul medicului pneumolog Flavia Groşan care tratează pacienţii COVID-19 diferit de protocolul stabilit de Ministerul Sănătăţii, actorul Mugur Mihăecu a precizat că orice om care se opune "normalităţii" stabilite de autorităţi va fi criticat.

"Dacă te opui normalităţii impuse de autorităţi nu exişti"

"Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu existi, ești împotrivă. Orice se face bine, stai să vedem, stai să ne mai gândim. Ei trebuie să aibă o justificare a nenorocirii care au făcut o la adresa întregii populații de pe planeta asta", a spus Mugur Mihaescu la Antena 3.

"Singura soluţie a autorităţilor este vaccinul. Nu există alternativă"

"Ei au o singură scăpare prin vaccin, vaccinarea este singura, nu mai există alternative. Doamna doctor propune un medicament, stai că ne gândim.

Multă lume se tratează fără niciun doctor, alţii iau tratament pe care nu-l prescrie niciun doctor, că ce noi suntem câini, și au scăpat pentru că este un virus, indiferent ce au făcut domniile lor specialiştii. Au carantinat orașele, pentru că, spun ei, nu poți să lupți cu virusul. Cu virusul te adaptezi", a mai spus Mugur Mihăescu.

"Cum justifică moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie"

"Ei o ţin langa, langa pe a lor, pentru că trebuie să justifice. Cum se justifică birocrația de la Uniunea Europeană, ei fac schemele. Închiderea tuturor industriilor, cum se justifică pierderile de miliarde, dar cum justifică moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie", a mai spus Migur Mihaescu la Antena 3.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close