Antena 3 CNN Actualitate Social O elevă din Timișoara șantajată de trei indivizi. Prin ce drame a trecut tânăra

O elevă din Timișoara șantajată de trei indivizi. Prin ce drame a trecut tânăra

O elevă din Timișoara șantajată de trei indivizi. Prin ce drame a trecut tânăra
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Mai 2017   •   16:45

O elevă de liceu din Timișoara a fost amenințată timp de câteva luni de câțiva  indivizi care voiau să o abuzeze. Pentru a obține ce își doreau, cei trei i-au făcut chiar și un profil fals de facebook în care au postat fotografii nud cu fata. Imaginile fuseseră obținute chiar de la ea și cu ajutorul acestora sperau să o compromită și astfel să le cedeze insistențelor de a participa la o partidă de sex în grup, potrivit libertatea.ro.

Totul a început când a cunoscut un tânăr de 18 ani care a lăsat-o să creadă într-o iubire sinceră. Luată de val, eleva nu a realizat pericolul și a intrat în jocul ”amorezului” care, i-a cerut să pozeze nud pentru el.  Ulterior, pe fir au mai intrat încă doi amici de-ai așa-zisului ei iubit care au ticluit un plan prin care să o atragă pe fată într-o orgie sexuală.

Când s-au plicitisit să o vadă goală în poze, șantajiștii i-au cerut elevei o partidă de sex în grup.

Abia atunci eleva de liceu s-a speriat și a spus totul polițiștior de la IPJ Timișoara care, împreună cu procurorii DIICOT au declanșat supravegherea șantajiștilor care erau în căutarea unui premiu sexual obținut prin amenințări. 

”Între timp, ei îi făcuseră un cont de facebook cu fotografiile nud primite chiar de la ea încercând astfel să-i creeze o proastă reputație. Fata nu a cedat șantajului și amenințărilor și a spus totul polițiștilor. Toți trei au fost duși astăzi la audieri. Pentru că există suspiciuni că și alte fete ar mai fi fost șantajate în același fel de cei trei, calculatoarele găsite la acasă la ei le vor fi percheziționate informatic. Ei sunt acuzați de pronografoe infantilă, șantaj și amenințări”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

×
Subiecte în articol: eleva Timisoara drama abuz
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close