Antena 3 CNN Actualitate Social Soția unui polițist, implicată într-un accident rutier. Femeia avea o alcoolemie de record

Soția unui polițist, implicată într-un accident rutier. Femeia avea o alcoolemie de record

Soția unui polițist, implicată într-un accident rutier. Femeia avea o alcoolemie de record
Sursa foto: Foto: viata-libera.ro
25 Apr 2018   •   14:46

Imagini şocante la Galaţi, acolo unde o femeie, de 40 de ani, s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu intens circulat, după ce a urcat beată la volanul maşinii.

Femeia, soţie a unui  poliţist de la Poliţia Rutieră, dar și cadrul de învățământ, avea o alcoolemie de 1.32 alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în acest caz.

Colegii de la Rutieră ai sotului care lucrează la Secția 1 Poliție nu le-a venit să creadă când au văzut cine se clatina lângă masina cu roțile in sus. La fața locului politiștii au stabilit 1,32 la mie, dar au condus-o pe doamna la spitalul de urgentță unde i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei exacte. Acestea probabil vor arata dublu ca valoare.

De la analize femeia a fost condusă la audieri. Politiștii de Rutieră nu exclud să se ia măsura reținerii. A fost deschis dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Din fericire în accident nu s-au înregistrat alte victime.

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier sens giratoriu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close