Antena 3 CNN Actualitate Social Tatăl uneia dintre victimele din Colectiv: Nu s-a schimbat nimic de atunci! Mor mai puțini oameni?

Tatăl uneia dintre victimele din Colectiv: Nu s-a schimbat nimic de atunci! Mor mai puțini oameni?

Tatăl uneia dintre victimele din Colectiv: Nu s-a schimbat nimic de atunci! Mor mai puțini oameni?
21 Aug 2016   •   20:25

Într-o postare dureroasă, Eugen Iancu, tatăl unuia dintre cei 64 de tineri morți după incendiul din clubul Colectiv, susține că nimic nu s-a schimbat după tragicul eveniment.

"9 LUNI. Ar fi trebuit ca Alex sa aibe 23 de ani , sa cânte, sa fie probabil în concediu . Dar nu , nu este asa . 64 de tineri au murit . Cam 50 de tineri sunt mutilați pe viata . Alții vor rămâne cu semne pe corp și cu siguranță toți vor rămâne cu un coșmar întipărit în minte. Cu ce a schimbat aceasta tragedie societatea românească? Cu ce a schimbat aceasta crima a statului roman asupra propriilor tineri sistemul administrativ sau politic ? Cu nimic . Am schimbat un guvern . Ei și? Va simțiți mai în siguranță acum ? Vedeți o schimbare în spațiul public ? S-a pornit construcția unui singur spital ? S-a modificat ceva în funcționarea localurilor? Mor mai putini oameni ? Știm de ce mor ? Este curățenie în spitale ? Operatorii 112 acționează pentru intervenție rapida și precisa ? Procurorii anchetează altfel decât la comanda ? Vedeți anchete asupra criminalilor și hoților din spitale ? Vedeți anchete asupra lui Arafat sau Banicioiu ? Sănătatea este garantata prin constituție. Dar criminalii din sănătate sunt protejați de președinție, de servicii , de guvern pentru ca sănătatea cea garantata de legea suprema este secretizata . Guvernul României face un raport în urma căruia cineva trebuia cel puțin demis , cu siguranță procurorii ar fi trebuit sa se autosesizeze și sa înceapă anchetele , dar fiind în tara tuturor posibilităților procurorii se fac ca nu vad iar guvernul ii da puteri sporite celui dovedit ca slab manager. Acum bineînțeles ne pregătim de alegeri , din nou alegeri . Motiv sa nu facem în continuare nimic . Ce rost ar avea ? Viata este o loterie , dacă ai noroc scapi , dacă nu , GHINION . Asta da schimbare", a scris Eugen Iancu. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close