Antena 3 CNN Actualitate Social Un șofer din Capitală, replică năucitoare pentru un polițist care l-a oprit în trafic: „Nu trebuia să fiți aici. Mi-a spus….”

Un șofer din Capitală, replică năucitoare pentru un polițist care l-a oprit în trafic: „Nu trebuia să fiți aici. Mi-a spus….”

Un șofer din Capitală, replică năucitoare pentru un polițist care l-a oprit în trafic: „Nu trebuia să fiți aici. Mi-a spus….”
Sursa foto: Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
21 Mai 2018   •   11:45

Un șofer oprit duminică seara de un polițist în Capitală a avut o replică incredibilă pentru omul legii.

Bărbatul s-a folosit de o tactică pentru a scăpa să sufle în etilotest și cu acest prilej poate și de o posibilă amendă.

Acesta i-a spus că nu trebuia să se afle pe această stradă și dacă nu-i arată ordinul de serviciu, el va refuza testul.

În plus, bărbatul s-a folosit și de aplicația Waze, care i-a indicat că polițistul nu trebuia să se afle aici. Dialogul este de-a dreptul năucitor:

„-Dar nu trebuia să fiți aici!

- De ce?

-Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!

- Gabriela fiind cine?

- Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu...dacă nu aveți, nu suflu!”, i-a spus șoferul polițistului.

Incidentul a fost postat pe pagina Ministerului Afacerilor Interne, alături de câteva concluzii, de care șoferii ar trebui să țină cont:

„1. Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate...

2. Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!

3. Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația. Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?”.

×
Subiecte în articol: Ministerul Afacerilor Interne
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close