Antena 3 CNN Actualitate Şofer de taxi, bătut şi jefuit de 5.000 de lei de un pasager din Bucureşti

Şofer de taxi, bătut şi jefuit de 5.000 de lei de un pasager din Bucureşti

Un taximetrist a fost bătut și jefuit de un client din Bucureşti, în timp ce taxiul staționa într-o intersecție din Sectorul 3. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   17:02

Update 17:38: Tânărul care a bătut şi jefuit un taximetrist din Bucureşti a fost arestat pentru 30 de zile. 

Incidentul a avut loc pe 2 ianuarie, în Centrul Vechi din Bucureşti. Pasagerul în vârstă de 21 de ani a furat portofelul șoferului în care se aflau 5.000 lei. Ca să se asigure că scapă, individul l-ar fi lovit pe șofer în zona feței, apoi a luat-o la fugă pe stradă.

"În fapt, la data de 2 ianuarie 2024, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost sesizat, prin sistem 112, de către un bărbat, șofer al unei companii de taximetrie, cu privire la faptul că, în jurul orei 4.30, în timp ce se afla în autoturismul staționat la o intersecție din sectorul 3, pasagerul acestuia i-ar fi sustras un portofel, în care se aflau 5.000 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi folosit forța fizică”, transmite Poliția.

Atacatorul de 21 de ani a fost identificat drept un tânăr cu antecedente penale. El a fost depistat a doua zi într-o localitate din Ilfov. Ulterior a fost reținut pentru 24 de ore și are acum dosar penal pentru tâlhărie calificată.

×
Parteneri
Elevii încep azi evaluarea națională
x close