Antena 3 CNN Actualitate Medic român, critici dure la adresa lui Raed Arafat: ”Vă prostiți cu restricții aproape inutile!”

Medic român, critici dure la adresa lui Raed Arafat: ”Vă prostiți cu restricții aproape inutile!”

Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galați, îl critică dur pe șeful DSU, Raed Arafat, pentru măsurile luate în timpul epidemiei.

Medic român, critici dure la adresa lui Raed Arafat: ”Vă prostiți cu restricții aproape inutile!”
de Laura Dinu    |    17 Mar 2021   •   11:42

”Bună seara, domnule Arafat!

Ce faceți? Sunteți bine? Bine suntem și noi! Slavă Domnului!

Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6118 cazuri astăzi!

Școlile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise și PLINE!

Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise și arhipline!

”O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?”

Se apropie Paștele! Știți?! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?

Dumneavoastră aveți senzația că limitarea ieșirii din casă între 22 și 5 dimineața contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului?

Răspunsul e NU!

”În loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului”

Dar na, băieții ăia de vă înconjoară, nu prea au curajul să vă zică, dar vă spune eu..

- v-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții, etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO! Motiv pentru care ați și renunțat la măsură!

- ați recomandat lucrul în ture. Hmmm... Ați verificat să vedeți câte instituții publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulți dintre cei care o practică, au redus salariile angajaților sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeți că dacă oamenii bagă mai puțini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID19?

- în loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaților li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea. Ce ziceți, găsim o soluție? Mai e valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii își fac treburile liniștiți?

Ar mai fi câte una alta de zis, dar na... nu citiți dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, în caz că aveți întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS COV2”, scrie Sorin Bivolaru pe o rețea socială. 

Bună seara Dl. Arafat! Ce faceți? Sunteți bine? Bine suntem și noi! Slavă Domnului! Pandemia cum merge? Vă zic eu. E...

Publicată de Dr. Sorin Bivolaru pe Marţi, 16 martie 2021

×
Subiecte în articol: sorin bivolaru Raed Arafat
Parteneri
O doctoriţă a fost găsită inconştientă într-un șanț, în Bucureşti
x close