x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Susținător Antena 3, venit din Neamț: Cine e în spatele ANAF, cei care au venit și au spus să eliberați în 5 zile trustul media?

de 17 Feb 2016   •   00:13
Un susținător al Antena 3 a venit tocmai de la Neamț, din comuna Costișa, pentru a fi prezent marți, la emisiunea Sinteza zilei.
 
Omul a povestit că sătenii se mirau luni, ”că un post așa de mare voiau să-l închidă”.
 
”Cine e în spatele ANAF, cei care au venit și au spus să eliberați în 5 zile trustul media?”, s-a întrebat retoric susținătorul Antena 3.

 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 
sati