Antena 3 CNN Actualitate Toaletă de pe autostrada A10 Aiud-Turda, transformată în grădină cu flori de o femeie de serviciu

Toaletă de pe autostrada A10 Aiud-Turda, transformată în grădină cu flori de o femeie de serviciu

Doamna Rodica, o femeie de serviciu care lucrează pe tronsonul Aiud-Turda de pe autostrada A10, a transformat o toaleta de pe autostradă într-o adevărată grădină cu flori, iar cei care opresc acolo sunt uimiţi de curăţenia cu care sunt întâmpinaţi.

Toaletă de pe autostrada A10 Aiud-Turda, transformată în grădină cu flori de o femeie de serviciu
Sursa foto: ziarulunirea.ro
de Alin Tarnovschi    |    25 Ian 2021   •   14:00

Pasionată de munca pe care o depune zi de zi pentru a întreţine curăţenia în toaletele de pe autostrada A10 Sebeş-Turda, doamna Rodica a reuşit să schimbe părerea celor care opresc în parcările de pe autostradă.

Nu mică le-a fost mirarea celor care au oprit la toaletă şi au descoperit în interior o curăţenie exemplară, flori la tot pasul şi chiar un carneţel în care îşi pot exprima impresiile, notează ziarulunirea.ro.

Doamna Rodica a primit numai cuvinte de laudă de la oamenii plăcut impresionaţi de faptul că, în sfârşit, au putut opri într-o parcare de pe o autostradă din România, iar toaleta să fie la standarde înalte.

De fapt, astfel de lucruri reprezintă normalitatea, însă, în contextul în care condiţiile din majoritatea toaletelor de pe autostrăzile din ţară sunt groaznice, o astfel de toaletă reprezintă o excepţie.

Printre mesajele lăsate de oamenii impresionaţi de curăţenia făcută de doamna Rodica se numără şi o persoană care a scris că nici în Japonia nu a întâlnit o toaletă atât de frumos întreţinută.

"Am oprit în parcarea nr.4, în Dumbrava și am rămas plăcut surprinsă, adică foarte impresionată de curățenia și aranjamentul din baie. Felicitări doamnei care se ocupă de curățenie", a mai scris cineva.

"Venim de la Făgăraș și mergem la Cluj, iar pe drum l-am rugat pe soțul meu să oprească la toaleta cea mai frumoasă și curată, nu din România ci din lume. Felicitări din toată inima, voi ne arătați că se poate și în România", a fost un alt mesaj scris în caietul de impresii din toaleta de pe autostrada A10.

×
Subiecte în articol: autostrada A10 autostrada Aiud-Turda
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close