Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Clubul Colectiv. Ce urmează după doliul naţional

Tragedia din Clubul Colectiv. Ce urmează după doliul naţional

Tragedia din Clubul Colectiv. Ce urmează după doliul naţional
Sursa foto: Foto captura Antena 1
02 Noi 2015   •   19:44

Se termină doliul naţional, dar România va mai avea haine cernite. De mâine, încep înmormântările celor peste 31 de tineri care au pierit arşi sau sufocaţi în infernul din Colectiv. Din fotografii, chipurile lor mutilate de incendiu, zâmbesc a aducere aminte.

Şapte judeţe îi duc pe cei morţi pe ultimul drum. Va fi marţea celor 13  înmormântări.

Copii care pleacă înaintea părinţilor. Tineri frumoşi care s-au stins când viaţa lor abia începea. Şi părinţi mutilaţi sufleteşte.

Gabriel Matei era analist economic şi a murit alături de cea care trebuia să-i fie mireasă. Anda. Erau îmbrăţişaţi, a încercat să o protejeze cu propriul lui trup. Dar au rămas... fără aer.

Pe Mihaela Vieru, familia a primit-o acasă. În sicriu alb şi rochie de mireasă! Era inginer.

Într-un alt colţ de ţară, la Brăila, familia lui Andrei Buca încă se întreabă, lângă sicriului singurului copil, cum a fost posibil. Pe fiul lor l-au căutat aproape două zile!

Andrei era inginer arhitect. Tatăl i-a recunoscut vocea în ultima înregistrare, din clubul morţii. Acele strigăte care îi dau fiori unui alt tânăr, din Bucureşti. Prietenii lui l-au sunat când s-a declanşat haosul.

Pe Monica Tănăsoiu, familia a recunoscut-o după cercei! Fata frumoasă, extrem de apreciată în lumea publicitarilor. Mama ei, o fostă profesoară, e distrusă.

Era în club cu iubitul. El e în stare critică.

Adrian Rugină, Claudiu Petre nu ar fi fost singurii care au încercat să salveze cu preţul vieţii. La fel a făcut şi Constantin Ignat. Un muzician.

Mâine, încep înmormântările! Guvernul a anunţat că fiecare familie va fi ajutată cu 5.000 de lei. Dar părinţii fără copii aşteaptă să se facă dreptate.
Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: doliu national
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close