Antena 3 CNN Actualitate Trei fete s-au curentat şi au rămas pe un vagon, în gara din Roman, după ce au încercat să îşi facă poze pe tren

Trei fete s-au curentat şi au rămas pe un vagon, în gara din Roman, după ce au încercat să îşi facă poze pe tren

Trei adolescente au fost la un pas de moarte, duminică dimineață, în timp ce-și făceau selfie pe tren, în gara Roman. Salvatorii au sosit la fața locului și au constatat că două dintre ele aveau arsuri pe haine și corp.

Trei fete s-au curentat şi au rămas pe un vagon, în gara din Roman, după ce au încercat să îşi facă poze pe tren
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    08 Aug 2021   •   09:33

UPDATE 13:00 - Medicii Spitalului Municipal de Urgenţă Roman au solicitat elicopterul SMURD pentru adolescenta în vârstă de 15 ani care a suferit arsuri, după ce duminică s-a urcat pe un tren marfar garat în staţia CFR Roman.

"Spitalul Municipal Roman a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta victima (...) accidentului din Gara Roman, la un spital din judeţul Iaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

”Misiune salvare persoane aflate pe un tren în Gara Roman (3 adolescente s-au urcat pe un tren din care 1 este electrocutată). Se deplasează Autospecială de stingere SMURD EPA  de la Det pomp Roman și 1 ambulanță cu medic de la SAJ Roman”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț. Ulterior, s-a dovedit că erau de fapt două adolescente curentate.

Cele trei adolescente au fost date jos de pe trenul de marfă înaintea sosirii echipelor de salvare. Ele sunt asistate de către echipajele medicale aflate la fața locului, în condițiile în care două dintre acestea prezintă arsuri.

Toate cele trei adolescente sunt conștiente și cooperante. O adolescentă de 15 ani prezintă arsuri la mâna dreaptă și la piciorul drept și este asistată de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean, o adolescentă de 14 ani prezintă arsuri pe haine, iar a treia persoană, în vârstă de 13 ani, nu prezintă arsuri sau alte răni.

×
Subiecte în articol: fete curentat vagon roman gara tren poze
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close