Antena 3 CNN Actualitate Yachtul lui James Bond se află la Bucureşti, în cadrul unei expoziţii. Află cât costă (VIDEO)

Yachtul lui James Bond se află la Bucureşti, în cadrul unei expoziţii. Află cât costă (VIDEO)

Yachtul lui James Bond se află la Bucureşti, în cadrul unei expoziţii. Află cât costă (VIDEO)
24 Feb 2010   •   23:32


Yachtul lui James Bond este la Bucureşti, într-o expoziţie alături de cele mai scumpe ambarcaţiuni din lume. Am căutat bine şi am găsit şi oferte de criză. Un iaht de peste 30.000 de euro îl puteţi cumpăra cu doar 8.000!

Metoda este simplă şi a prins mai ales în occident. Este vorba de împărţirea sumei la mai mulţi cumpărători. Astfel, fiecare client plăteşte doar 8.000 de euro şi fiecare beneficiază pe rând de yaht. Potrivit unuia dintre dealerii de ambarcaţiuni, clienţii nici nu observă că sunt mai mulţi proprietari, întrucât administratorul se ocupă de gestionarea timpului, de întreţinere şi de costurile acestora.

La Bucureşti este expus şi un yaht unic în ţară. În lume există doar câteva modele. Este vorba despre Sun Seacher, un model produs numai în 10 exemplare şi care apare în ultima producţie James Bond.

Ambarcaţiunea este considerată a fi un "Ferrari al apelor". Are şi un preţ pe măsură: 460.000 de euro. Fără TVA!

Cele mai scumpe yachturi de la expoziţie sunt şi cele mai mari. Preţurile pleacă de la 350.000 de euro şi trec de jumătate de milion. Însă nu pretul este important ci luxul. Un lux pe care puţini şi-l permit. Oricare din aceste yahturi seamănă cu o cameră de hotel de 5 stele. Un hotel din mijlocul mării.

Cea mai ieftină ambarcaţiune este una din aluminiu şi costă 2.000 de euro. E adevărat, nu e de lux, dar este ideală pentru pescuit.



Observator


×
Subiecte în articol: James Bond expozitie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close