Antena 3 CNN Actualitate ZIUA COPILULUI 2016. Zece desene animate ale copilăriei pe care să le revezi oricând - VIDEO

ZIUA COPILULUI 2016. Zece desene animate ale copilăriei pe care să le revezi oricând - VIDEO

ZIUA COPILULUI 2016. Zece desene animate ale copilăriei pe care să le revezi oricând - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
01 Iun 2016   •   15:43

Nu o să reluăm și noi clișeul cu „poți fi copil toată viața, dacă îți dorești”, pentru că deja îl cunoașteți prea bine. În schimb, vă propunem o metodă simpatică de a sărbători 1 iunie: uitându-vă la desene ale copilăriei, de care poate ați uitat, scrie playtech.ro.

Desene ale copilăriei – Scooby Doo

Acest cunoscut serial de animație îl are în centru pe Scooby Doo, un câine absolut adorabil, care împreună cu prietenii lui Velma, Daphne, Freddie și Shaggy, a preluat sarcina să rezolve mistere de pretutindeni. Fiecare mister este nou și neobișnuit, iar cei cinci prieteni trebuie să se oprească din drumul lor și să restabilească ordinea. Găsești aici o colecție impresionantă de episoade.

Desenele copilăriei – Pif și Hercule

Serialul redă aventurile lui Pif, un cățel și ale unei pisici cu un plasture aplicat, denumită Hercule. Inițial, aceștia sunt buni prieteni dar totuși, în fiecare episod se iau la hartă. Știm foarte bine că mai toate episoadele se termină cu norișorul de praf din care se mai întrevede o lăbuță de pisoi sau de cățel. În România, serialul a fost difuzat la TVR undeva prin anii 1992 – 1993, mai mult după-amiază, într-un calup de 3 – 4 episoade.

Desenele copilăriei – Sandy Belle

Sandy Belle este o poveste despre o fată care locuiește cu tatăl ei. Într-o zi, ea o întâlnește pe Contesa de Willington, o bătrână femeie care locuiește în castelul de lângă orașul lor. De asemenea, o întâlnește pe Kitty, o tânără arogantă domnișoară care locuiește într-un conac mare din afara orașului, cu care va avea câteva conflicte. Scopul lui Sandy Belle în această serie este să își găsească într-o zi mama.

Continuarea, pe playtech.ro.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: 1 iunie desene animate
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close