Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Băutura miraculoasă care te scapă de insomnie şi e afrodiziac. Lidia Fecioru: "Un pahar, cu 30-60 de minute înainte de a te culca"

Băutura miraculoasă care te scapă de insomnie şi e afrodiziac. Lidia Fecioru: "Un pahar, cu 30-60 de minute înainte de a te culca"

O băutură miraculoasă pentru sănătate, dar şi gustoasă, se poate prepara acasă, din numai trei ingrediente, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Băutura miraculoasă care te scapă de insomnie şi e afrodiziac. Lidia Fecioru: "Un pahar, cu 30-60 de minute înainte de a te culca"
Sursa foto: antena3,ro
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2023   •   20:30

"Vorbim de o băutură miraculoasă cu banană cu scorțișoară, care e și foarte bună pentru că banana și cu scorțișoara la un loc sunt foarte gustoase.

Banana are calciu, magneziu și fosfor. Calciul este pentru mușchi, inclusiv pentru mușchiul inimii, fosforul este pentru ca organismul să-și acumuleze tot ce înseamnă minerale, iar scorțișoara ne ajută pentru tot ce înseamnă circulația periferică. 

Plus că e foarte bun acest amestec, pentru că reglează hormonii feminino-masculini din corp și femeile pot rămâne gravide. Deci face un echilibru hormonal foarte bun. 

În plus, această băutură este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au insomnii, care au probleme de stres.

Citeşte şiTrufandaua care te scapă de insomnie şi ajută la slăbit. Lidia Fecioru: "Trebuie consumată acum, în sezon"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Lidia Fecioru: "Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat"

Se prepară simplu: la un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat. 

Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură. 

Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce.

Bem un pahar din această băutură miraculoasă cu o jumătate de oră sau cu o oră înainte de a ne culca", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Băutura cu banane şi scorţişoară, care este şi afrodiziac, ajută foarte mult la scăderea colesterolului și a diluării sângelui, mai spune Lidia Fecioru.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close