Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Trufandaua care te scapă de insomnie şi ajută la slăbit. Lidia Fecioru: "Trebuie consumată acum, în sezon"

Trufandaua care te scapă de insomnie şi ajută la slăbit. Lidia Fecioru: "Trebuie consumată acum, în sezon"

O plantă de sezon, consumată cu tot cu tijă, ne poate ajuta în caz de insomnii, răni, gastrită, dar ajută şi la slăbit, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Trufandaua care te scapă de insomnie şi ajută la slăbit. Lidia Fecioru: "Trebuie consumată acum, în sezon"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2023   •   20:30

"Trufandalele care apar acum tot acum trebuie consumate, ca să ne facă bine.

Spre exemplu, de la păpădie, nu atât floarea în sine e bună, ci toată se poate consuma, cu rădăcină cu tot, pentru că sunt tinerele rădăcinile.

Păpădia e foarte bună acum când este proaspătă. De la ea putem consuma rădăcina și frunzele, chiar dacă este amăruie puțin. Rădăcina nu este amăruie, este doar tija florii.

Este foarte bună pentru cei care au diabet, pentru cei care vor să scape de greutatea acumulată în plus.

Citeşte şi: Fructul care poate înlocui carnea şi ajută la slăbit. Românii nu se înghesuie să mănânce "Miracolul naturii"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rădăcina este foarte bună pentru a ne face din ea un fel de praf pe care să-l bem atunci când avem o gastrită cu aciditate scăzută. De asemenea, în caz de arsuri se poate folosi acest praf pe rană, pentru că e ajută.

În plus, păpădia mai este bună şi pentru insomnie, gastrită, pentru dureri de stomac, pentru dischinezie biliară", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close