Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru: "Sucul acesta este o doză de imunitate. Fructul se fierbe în coajă, iar din amestec se iau 2-3 linguriţe pe zi"

Lidia Fecioru: "Sucul acesta este o doză de imunitate. Fructul se fierbe în coajă, iar din amestec se iau 2-3 linguriţe pe zi"

Un suc preparat acasă şi care conţine, printre altele, lămâie fiartă, ajută la creşterea imunităţii de care avem mare nevoie în această perioadă, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: "Sucul acesta este o doză de imunitate. Fructul se fierbe în coajă, iar din amestec se iau 2-3 linguriţe pe zi"
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2024   •   19:00

Amestecul, pe care Lidia Fecioru îl numeşte "doza de imunitate", se poate folosi încă de la primele semne ale unei răceli.

"Se presupune că există un leac pentru 100 de boli. Şi atunci când știm că suntem predispuși să facem o infecție urinară sau un alt fel de infecție, e bine să apelăm la această soluţie pentru creşterea imunității.  

Aşadar, luăm o lămâie şi o fierbem în coajă timp de 10 minute. Apoi lămâia se taie pe jumătate şi sucul fiert îl stoarcem într-un borcan în care avem 200 de grame de miere. 

Citeşte şiCeaiul care te scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima. Lidia Fecioru: "Nu mai aruncați cojile, după ce gătiţi. Lăsaţi-le la uscat"

Amestecăm bine sucul de lămâie cu mierea și luăm din acest produs 2-3 linguriţe pe zi.

În cazul persoanelor care suferă de diabet şi nu pot consuma miere, acest suc de lămâie fiert se poate amesteca cu îndulcitor. 

Sucul acesta este o doză de imunitate.

El se poate consuma şi atunci când avem un început de angină sau de broșită, încă de la primele stadii", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Vezi şiCeaiul care scoate metalele grele din corp. Lidia Fecioru: "El spală foarte bine, elimină toate reziduurile din sângele nostru"

Dacă tusea sau afecţiunea pe care o aveţi persistă mai multe zile, este recomandat să vă adresaţi medicului de familie. "Reţeta" de mai sus nu înlocuieşte tratamentul medicamentos recomandat de doctor.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close