Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Zodii care trec peste despărţire cu demnitate, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Nu le vei vedea vreodată implorând sau rugând fierbinte să nu fie părăsite"

Zodii care trec peste despărţire cu demnitate, horoscop cu Mihai Voropchievici: "Nu le vei vedea vreodată implorând sau rugând fierbinte să nu fie părăsite"

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse, în cadrul unui horoscop inedit, zodiile care trec peste despărțire cu demnitate.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mai 2024   •   19:30

Gemenii sunt persoane care afirmă că ei nu ajung niciodată să iubească în profunzime, că păstrează o distanță, o lejeritate chiar și în cele mai aprinse povești de dragoste. Asta pentru că le permite să-și revină după despărțirile dureroase. Posibil că ei au încă niște traume dintr-o viață anterioară, dar noi preferăm să numim însă acest comportament în aparență, indiferent cu totul altfel.

Gemenii au o anume demnitate în tot ce înseamnă relația respectivă. Oricât de mult ar fi iubit Gemenii ei știu mai bine ca nimeni că dacă se vor lăsa în voia tristeții covârșitoare, în cazul unui eșec sau unui neajuns în căsnicie, nu îi va ajuta cu nimic.

Știu treaba asta deoarece fac parte dintr-o zonă intelectuală și sunt capabile să-și controleze sentimentele și nu le place în primul rând să fie compătimiți, așa că vor avea grijă să-și ascundă impulsul de a se ghemui undeva departe și de a plânge.

Rămân demni, cu capul sus, iar acest lucru îi ajută. În plus, îi mai ajută și rezervele native de voioșie, dar totodată rezidă în esență, din firea lor demnă. Ei sunt demn și când pierd, rămân tot cu capul sus, merg mai departe și spun pot să o iau de la început. Şi atunci ne întrebăm de ce Dumnezeu, Gemenii nu reușesc de multe ori să întemeieze o căsnicie datorită acestui exces de demnitate, şi zic eu, oarecum superficialitate. Atât timp cât nu te implici într-un parteneriat, nici în următorul nu te vei implica și vei fi într-o căutare continuă până găsești pe cineva care n-are demnitate, care n-are nimic. Iar tu poți să zici: Eu sunt șef.

Zodiile care trec peste despărțire cu demnitate: Fecioara

Rareori o să vezi o Fecioară doborâtă la pământ, plângând cu sughițuri și implorând să fie primită înapoi într-o relație. Stabilă și în perfect acord cu sentimentele sale, nativa Fecioară e prea conștientă de ea pentru a se lăsa dominată de emoțiile distructive, comparativ cu Geamănul.

Fecioara selectează numai emoțiile distructive. Poate părea blândă sau timidă în exterior, dar adevărul este că ascunde rezerve uriașe de putere. Fecioara e susținută de aplicația sa spre perfecționism, de excesul de seriozitate și responsabilitate pe care o simte atât față de ea însăși, cât și față de ceilalți. Toate aceste trăsături o vor împiedica să continue să-și plângă de milă și îi vor dărui puterea de a o lua de la capăt, chiar și după cele mai grele despărțiri.

Zodiile care trec peste despărțire cu demnitate: Balanţa

Dacă stai să o iei la bani mărunți, Balanţa este foarte neechilibrată, dar ea caută ca cei din jur să nu vadă prin ce trece ea. E cu zâmbetul pe buze, e un pic mincinoasă, cu alte cuvinte se ca minte pe ea pentru eșecul prin care a trecut și având demnitatea asta poate să depășească întotdeauna orice problemă.

Nu se prăbușește pe un pat de la câmp și de spini, că nu poate trăi dacă persoana de alături nu mai vrea să fie împreună. Această zodie, care este guvernată de zeița iubirii și a frumuseții, de Venus, va știi să trăiască intens un sentiment, dar în mod paradoxal, nu se va lăsa dominată de el și va fi mereu convinsă că există o a doua, a treia, o a suta șansă la o nouă dragoste.

Balanță, dintre toate zodiile, cred că e singura care se poate îndrăgosti din 5 în 5 minute. Asta la tinerețe, că la bătrânețe cine mai bagă în seamă o Balanță nebună, mai și tușește, mai și fumează.

Pe Balanță o ajută însă și firea plecată spre partea plăcută a vieții. E sociabilă și faptul că nu-și adăpostește niciodată fericirea doar în brațele unei singure persoane, fiind atât de echilibrată, ea va reuși să găsească imediat consolare în numeroșii prieteni, în arta preferată, hobbyul pe care îl are și de câte ori simte că se prăbușește din cauza suferinței, va şti în ce să se refugieze.

Zodiile care trec peste despărțire cu demnitate: Capricorn

N-ai să vezi niciodată o nativă tipică din Capricon doborâtă la pământ. Asta pentru că această zodie e mult prea conștientă de ea însăși ca să se umilească într-atât. E puternică și plină de bun simț. Ea prețuiește părerea celorlalți tocmai datorită acestei trăsături care o va ajuta să treacă cu demnitate peste o despărțire, ca și cum ar mai putea menține prestigiu, de care e atât de dependentă.

Dacă ar simți că-și pierde respectul, ce ar face dacă ar plânge și târgui? Şi-ar pierde ea demnitatea și prestigiul. Mai o ajută faptul că acest al patrulea semn care trece mai ușor peste o despărțire nu se lasă aproape niciodată subjugat de sentimentul iubirii. Ăsta e un fel de combinație cu un nativ din Geamăn. Iubește, dar are o anumită doză pe care o folosește.

Capricornul se bucură de multe alte interese. Dacă va suferi după un bărbat, se va alina, refugiindu-se în muncă, ajungând astfel să realizeze lucruri mărețe în timp ce își vindecă inima frântă.

Așa că nu vei vedea niciodată cele patru zodii pe care le-am enumerat tângâindu-se, implorând sau rugând fierbinte să nu fie părăsite. Ba, din contră, vor trece cu demnitate, cu capul sus peste de orice fel de despărțire.

×
Subiecte în articol: horoscop cu Mihai Voropchievici
Parteneri
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător
x close