Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Strategia lui Donald Trump de a răsturna rezultatul alegerilor

Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Strategia lui Donald Trump de a răsturna rezultatul alegerilor

Mihai Gâdea a prezentat, luni, în direct, din Washington, cele mai noi informații legate de atmosfera din America după victoria lui Joe Biden, dar și planurile lui Donald Trump și ale avocaților săi. Fostul lider de la Casa Albă nu acceptă înfrângerea, deși inclusiv soția sa, Melania, i-a sugerat să se împace cu ideea.

Mihai Gâdea, transmisiune specială din SUA. Strategia lui Donald Trump de a răsturna rezultatul alegerilor
de Dan Gabor    |    09 Noi 2020   •   21:45

"Donald Trump nu acceptă nici în momentul de față rezultatul acesta sau ceea ce spune că, de fapt, este o fraudă. În momentul de față, greii Partidului Republican spun că Donald Trump nu ar trebui să accepte acest rezultat și să conteste în continuare în instanță.

Atenție, avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a avut aseară un interviu îmn care a vorbit despre faptul că are acțiunea pregătită pentru a o depune astăzi în instanță cu privire la Florida, unde acuză că au fost fraude și crede că are o șansă foarte mare să câștige în instanță.

Acest lucru se întâmplă în toate statele cheie unde se va merge cu acțiuni în instanță pentru a încerca să limiteze numărarea votului prin corespondență sau acolo unde a fost numărat acele voturi prin corespondență care nu au fost trimise în timpul legal sau care, de exemplu, ar putea să fie false să fie scoase din această numărătoare. Care sunt șansele, este foarte greu de spus în momentul de față", a spus Mihai Gâdea, în timpul corespondenței sale transmise în Ediția specială moderată de Sabina Iosub.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close