Antena 3 CNN Actualitate Social Carmen Harra explică rolul zurgălăilor de Crăciun

Carmen Harra explică rolul zurgălăilor de Crăciun

Carmen Harra, binecunoscutul astrolog și numerolog, a vorbit despre importanța și semnificația zurgălăilor. Dacă am crede că zurgălăii, acei clopoței pe care îi auzim de colindețe, și nu numai, au doar rolul de a ne încânta auzul și atât, ei bine, Carmen Harra a explicat că rolul acestora este mult mai mare.

Totodată, Carmen Harra a explicat că orice zgomot, inclusiv muzica, are efect terapeutic și poate vindeca durerile, ridicând nivelul vibrațional al unei persoane: „Ce efect credeți că au zurgălăii? Zurgălăii au rolul de a sparge vibratiile negative din jur. De ce se bate toaca în biserică? De ce se bat clopotele? La fel, frecvențele și energiile negative se sparg la aceste sunete puternice și este recomandat să le ascultăm de câte ori avem ocazia. Acesta este și motivul pentru care iubim să ascultăm muzică. Notele muzicale sparg frecvențele energetice negative. 

Muzica este cea mai puternică formă de vindecare și vă recomand să cântați și voi pentru a vă elibera energiile negative. Muzica nu doar calmează și relaxează, dar și reordonează frecvențele gândirii. Daca sunteți supărați, dacă vă doare ceva, ascultați muzică clasică, de preferință sunete înalte. În “Ayurveda”, care este știința vieții, se folosesc sunetele ca terapie. Dacă deschidem Biblia, acolo scrie că la început a fost Cuvântul, deci sunetul. Lumea însăși s-a creat prin spargerea vibrațiilor energetice.” – a dezvăluit Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.

Subiecte în articol: carmen harra Crăciun rol
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor