Antena 3 CNN Life Familie Cea mai scumpă casă cu WC în curte - costă 395.000 dolari și are 42 mp

Cea mai scumpă casă cu WC în curte - costă 395.000 dolari și are 42 mp

Case scumpe se gasesc nu doar in strainatate, ci si la noi, insa in majoritatea cazurilor pretul acestora este justificat (mai mult sau mai putin) de dimensiunea constructiei, de numarul camerelor, de calitatea finisajelor, mobilierului si accesoriilor cu care acestea sunt vandute.

Nu in ultimul rand, un aport important in stabilirea pretului unei case il are pozitia acesteia: aceeasi casa va avea un pret daca se afla intr-un sat, departe de civilizatie si cu totul altul daca se afla intr-o zona turistica, undeva pe malul marii sau intr-o statiune montana.

Casuta asta de 42 mp se afla in statul Washington, mai exact pe insula Lummi, scaldata de apele oceanului. Dimensiunea si pozitia acesteia o fac perfecta in calitate de casa de vacanta: mica, cocheta, luminoasa si asezata pe o terasa ridicata pe un mal inalt, chiar deasupra unei plaje stancoase inconjurate de verdeata.

Si totusi, micuta casa din lemn are cel putin doua minusuri care, cred eu, o vor face mai greu de vandut. Unul dintre ele este pretul destul de piperat - aproape 400 mii USD - care intuiesc ca este justificat de proprietari prin amplasamentul spectaculos al constructiei si cel de-al doilea este reprezentat de baia amenajata intr-o cladire separata, situata cativa metri mai sus de casuta. Altfel spus, aceasta casuta are wc-ul in curte, asa cum intalnesti doar in...

Articol integral si imagini la Casadex.ro

Subiecte în articol: casa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM