Antena 3 CNN Externe Momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin: "A fost un noroc incredibil de mare"

Momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin: "A fost un noroc incredibil de mare"

O cameră a surprins momentul în care barca unui bărbat care se afla la pescuit este atacată de un rechin uriaș. Imaginile au devenit virale pe internet.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Imaginile uluitoare au fost surprinse de camera pe care bărbatul o folosea pentru a înregistra experiența trăită la pescuit, în apropiere de insula Oahu din Hawaii.

Cu toate acestea, într-o secundă, aventura bărbatului s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, fiind luat prin surprindere de un rechin uriaș, care s-a înfipt cu putere în caiacul său.

Americanul Scott Haraguchi  a crezut, inițial, că barca sa a fost lovită de o țestoasă, însă și-a dat seama imediat că se afla în pericol, potrivit BBC.

Rechinul a mușcat cu putere de o parte a caiacului, la mică distanță de piciorul bărbatului.

Citește și: Banii pe care îi cheltuie un român lunar în Germania. A arătat lista. "Mai bine în România"

După incident, americanul a declarat, pentru postul local KITV, că a avut noroc și este recunoscător că a scăpat cu viață.

"A fost un ghinion incredibil, dar și un noroc incredibil de mare", a spus el, potrivit ziare.com.

Subiecte în articol: hawaii rechin
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul