Antena 3 CNN Actualitate Inedit Surpriza majoră pentru angajații unui McDonald's, la primele ore ale dimineții. Au rămas fără cuvinte când au văzut cine intră pe ușă

Surpriza majoră pentru angajații unui McDonald's, la primele ore ale dimineții. Au rămas fără cuvinte când au văzut cine intră pe ușă

Angajații unui restaurant McDonald's au avut parte de o surpriză uriașă când au văzut intrând pe ușile localului, la primele ore ale dimineții, un cuplu de tineri căsătoriți.

Sammie Trueman, în vârstă de 26 de ani, și soțul ei, Richard, în vârstă de 25 de ani, se căsătoriseră în urmă cu câteva ore și, pentru că la petrecere au dansat fără să țină cont de nimic altceva, la finalul nunții s-au trezit înfometați, scrie Mirror.

"Noaptea a trecut atât de repede, iar noi am fost atât de preocupați să vorbim cu invitații și să ne bucurăm de muzică, încât nu am avut ocazia să mâncăm nimic”, a povestit mireasa.

Cei doi au fost primiți cu multă simpatie de angajații localului, li s-a oferit o masă specială și un tratament așa cum rar mai întâlnești în localurile de tip fast-food.
 

Subiecte în articol: McDonald's fast-food
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai