Antena 3 CNN Actualitate Justiție Udrea face plângere la CEDO pentru plimbarea sa în cătuşe

Udrea face plângere la CEDO pentru plimbarea sa în cătuşe


UPDATE 11.59 - Elena Udrea va face plângere la CEDO pentru că a fost plimbată în cătuşe în faţa presei. Udrea spune că tot acest spectacol i-a pătat imaginea pentru că astfel i s-a pus eticheta că este vinovată. Ea a ieşit încătuşată din sediul DNA după ce procurorii au reţinut-o în dosarul Gala Bute.

UPDATE 10.05 - Elena Udrea a spus, luni, că nu se consideră o persoană periculoasă și este o nedreptate că mulți oameni te judecă vinovat, numai pentru că te văd cu cătușe la mâini.

"Nu mă consider o persoană periculoasă, în sensul de violentă (...) O imagine cu un om în cătuşe este o ştampilă care se pune asupra cuiva pe care nu ai cum o să o mai ştergi niciodată. Foarte mulţi oameni te consideră vinovat, înainte să te judece o instanţă, pentru că imaginea cuiva în cătuşe înseamnă vinovăţia", a spus Elena Udrea care s-a prezentat luni la Instanţa Supremă.


UPDATE 09.02 - Elena Udrea a ajuns la instanța supremă, însoțită de avocatul ei.
 
Udrea nu a făcut declarații la venirea la instanță.
___________________________________

Știrea inițială 08.29

Elena Udrea şi prietenii săi s-ar putea întâlni luni la Instanţa Supremă. 
 
Dorin Cocoş are şedinţă de judecată în dosarul Mircosoft, în timp ce Alina Bica, fosta parteneră de shopping la Paris a Elenei Udrea, ar putea ajunge în faţa magistraţilor în dosarul retrocedărilor ilegale. 
 
Preferata lui Traian Băsescu are o nouă rundă cu procurorii, în dosarul Gala Bute, în care judecătorii au decis să rămână sub control judiciar, însă decizia poate fi contestată. 
 
Dorin Cocoş a scăpat de controlul judiciar după ce şi-a recunoscut faptele, însă Alina Bica se află încă sub control judiciar. 
 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă