x close

Dana Grecu, după ce Angela Gheorghiu a cântat imnul naţional: Eu m-aş trezi în fiecare dimineaţă ascultând acest imn

de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   21:50

Dana Grecu, realizatoare Antena 3, s-a arătat emoţionată, luni seară, după ce a ascultat intonarea imnul naţional de către Angela Gheorghiu şi a mărturisit că s-ar trezi în fiecare dimineaţă să urmăreadcă o astfel de înregistrare.

 
"Eu m-aş trezi în fiecare dimineaţă ascultând acest imn. Am fost impresionată de intrepretarea imnului de către Angela Gheorghiu, de tot ce a transmis. Sunt pur şi simplu emoţionată", a spus Dana Grecu, luni seară, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Marea soprană Angela Gheorghiu a interpretat imnul de stat al României, în ziua în care am intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3.

România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

Citeşte mai multe despre:

Dana Grecu Antena 3 ridica drapelul
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati