Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Directorul fabricadesteaguri.eu, despre cel mai mare drapel din lume: Rezultatul va fi spectaculos

Directorul fabricadesteaguri.eu, despre cel mai mare drapel din lume: Rezultatul va fi spectaculos

Directorul fabricadesteaguri.eu, despre cel mai mare drapel din lume: Rezultatul va fi spectaculos
27 Mai 2013   •   10:25

Pentru realizarea uriaşului drapel a fost nevoie de sute de ore de muncă, zi şi noapte. După ce a fost terminat, el a fost depozitat într-un hangar al aerodromului Clinceni, iar la primele ore ale dimineţii, steagul a fost încărcat într-un tir şi transportat la locul unde va fi desfăşurat.

Directorul fabricadesteaguri.eu, Adrian Dragomir, a vorbit la Antena 3 despre ultimele pregătiri înainte de marele eveniment: Dezvăluirea celui mai mare drapel din lume, pe Aerodromul de la Clinceni.

Adrian Dragomir a dat asigurări că vântul nu va crea probleme, pentru fixarea drapelului fiind folosiţi peste 2.000 de saci de nisip, "în culorile tricolorului, ca să fie cât mai discreţi".

"Rezultatul va fi spectaculos. O să vedeţi o bucată de pânză imensă unduindu-se în vânt exact ca valurile unei mări", a spus directorul fabricadesteaguri.eu, la Antena 3.

În 27 mai 2013 Antena 3 şi  fabricadesteaguri.eu oferă românilor un cadou: cel mai mare steag naţional din lume. Uriaşul drapel are o lungime de 330 de metri, o lăţime de 220 de metri şi cântăreşte 5 tone.

Steagul este desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul este transmis de la 50 de metri înălţime, dintr-o platformă care va fi amenajată pentru prima dată în istorie ca studio de televiziune. În timpul festivitatii, publicul va urmări un moment impresionant de mânuire a armelor, dar şi demonstraţii spectaculoase ale piloţilor echipei Hawks of Romania.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close