Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Drapelul României veghează semeţ din Cetatea Braşovului. Ne pregătim intens pentru marele eveniment din 27 Mai

Drapelul României veghează semeţ din Cetatea Braşovului. Ne pregătim intens pentru marele eveniment din 27 Mai

Drapelul României veghează semeţ din Cetatea Braşovului. Ne pregătim intens pentru marele eveniment din 27 Mai
de O.P.    |    21 Mai 2013   •   06:23

Mai sunt câteva zile până când România va intra in Cartea Recordurilor iar Antena 3 continuă demersul de a pune drapelul tricolor la locul lui. Cu greu găseşti un loc mai potrivit pentru drapel decât cetăţile României. 

Rând pe rând, vedetele Antenei 3 au vizitat o parte a cetăţilor unde, împreună cu oamenii locului, au ridicat drapelul pe cel mai înalt punct al cetăţii. Sunt câteva sute de ani de când Cetatea Braşovului veghează, semeţ, marele oraş.

Plasată strategic, la trecerea dintre Ţara Românească şi Transilvania, cetatea a fost furnizorul de stabilitate a unei zone înconjurate de războaie.

Drept dovadă până si Mircea cel Bătrân, când Ţara Românească a fost invadată de oştile otomane, şi-a adăpostit familia în cetatea Braşovului.

Am dus drapelul în casele românilor, l-am înălţat în vârf de munte, l-am ridicat la peste patru mii de metri, iar acum a venit momentul ca steagul să fie văzut şi pe cetăţile României, bastioanele rezistenţei acestei naţiuni.

Sunt puncte reper în istorie care ne completează pe noi ca oameni, pe noi ca naţiune şi pe noi ca europeni dintotdeauna.

În 27 mai 1600 a avut loc prima unire a celor trei Ţări Române sub domnia lui Mihai Viteazul. În 27 mai 2013 Antena 3 "Ridică Drapelul" în semn de respect şi preţuire faţă de români.

Tot atunci, România va intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag naţional din lume care va fi desfăşurat pe Aerodromul din Clinceni.


Steagul va fi desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi va fi omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™.

Evenimentul va fi realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky şi Caroli.


Cu origini româneşti, Rompetrol are o tradiţie de peste 40 de ani în industria petrolului, diversificându-şi activităţile şi operatiunile în rafinare şi petrochimie, retail, trading şi servicii industriale. Aceasta sustine astfel imaginea si prezenta Romaniei in 13 tari, raspandite peste 3 mari - Marea Neagra, Marea Caspica si Mediterana, dar si trei continente - Europa, Africa si Asia.
In prezent, Grupul Rompetrol este detinut integral de KazMunayGas – compania nationala de petrol si gaze din Kazakhstan.


Caroli, brandul românesc autentic al liderului pe piața de mezeluri din România, se alătură initiativei Antena 3 de a înscrie drapelul României în recordurile lumii omologate de GUINNESS WORLD RECORDS™.

De asemenea, în ziua cea mare, Antena 3 va avea un studio de televiziune aflat la 50 de metri înălţime, primul studio de acest fel din lume, folosind conceptul revoluţionar Dinner in the sky.




×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close