Antena 3 CNN Campanii Drapelul Romaniei Ultimii paşi spre record. Cel mai mare drapel din lume este aproape gata

Ultimii paşi spre record. Cel mai mare drapel din lume este aproape gata

Ultimii paşi spre record. Cel mai mare drapel din lume este aproape gata
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    24 Apr 2013   •   09:12
Realizarea celui mai mare drapel din lume este aproape gata. După ce s-a muncit intes mai mult de două săptămâni, bucăţile uriaşe de material au fost încărcate şi duse în locul unde tricolorul va fi întins pe o suprafaţă de şapte hectare. 
 
Muncitorii de la Fabrica de Steaguri trebuie să pună acum cap la cap bucăţile de material. Odată finalizat, tricolorul va duce România în Cartea Recordurilor.
 
După ce croitoresele de la Fabrica de steaguri au cusut şi ultima bucată de pânză, materialul a fost pregătit pentru transport. Deşi steagul este aproape gata, partea cea mai grea abia acum începe - asamblarea.
 
Aşadar, muncitorii vor trebui să îmbine bucăţile uriaşe pentru ziua cea mare. Până atunci, nouă baloţi a câte 500 de kilograme fiecare au fost încărcaţi şi transportaţi spre locul unde drapelul va fi desfăşurat. 
 
La începutul lunii mai, steagul trebuie să fie gata, iar România va fi pregătită să intre în cartea recordurilor. 
 
Astfel, Antena 3 şi Fabrica de steaguri.eu vor duce România în Cartea Recordurilor prin realizarea celui mai mare tricolor din lume. Iniţiativa de a face cel mai mare steag este o continuare a campaniei "Pe Tricolor e scris Unire" din luna decembrie, anul trecut. Atunci, Antena 3 a împărţit steaguri în cele mai importante pieţe din Bucureşti şi a readus drapelul în casele românilor. 
 
Citeşte şi Drapelul României a fost alături de militarii români în teatrele de luptă din toată lumea



 





 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close