Galaţi: O femeie de 73 de ani şi-a dat ultima suflare imediat după ce a votat

de A.M.P    |    09 Dec 2012   •   17:09
Galaţi: O femeie de 73 de ani şi-a dat ultima suflare imediat după ce a votat Foto: Mediafax

O femeie în vârstă de 73 de ani a murit, duminică, la ieşirea din secţia de votare amenajată în incita unei şcoli din municipiul Galaţi, informează Mediafax

Incidentul a avut loc la secţia din incinta unei şcoli din cartierul gălăţean Ţiglina III, unde unei femei i s-a făcut rău după ce a votat, iar medicii de la ambulanţă ajunşi la faţa locului au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, cadrele medicale au încercat fără succes resuscitarea sa, timp de aproximativ o oră.

"Bătrânei i s-a făcut rău după ce a ieşit din incinta şcolii în care se afla secţia de votare, iar trecătorii au apelat la 112. Din păcate, echipajul care a ajuns la faţa locului a găsit pacienta în stop cardio-respirator. S-a încercat resuscitarea sa, însă după aproximativ o oră s-a declarat decesul bătrânei", a declarat Polinschi.

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


Alegeri 2020
x close