Antena 3 CNN Campanii Romania la vot HARTA ELECTORALĂ - Aici afli rezultatele la Alegerile Parlamentare 2012

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli rezultatele la Alegerile Parlamentare 2012

HARTA ELECTORALĂ - Aici afli rezultatele la Alegerile Parlamentare 2012
06 Dec 2012   •   11:32
Antena3 şi www.antena3.ro te vor ţine la curent cu tot ce se va întâmpla la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, dar cel mai important lucru este că de la noi afli primul rezultatele.

Aici vei citi, pe parcursul zilei de duminică, 9 decembrie, care sunt rezultatele preliminare ale exit-poll-ului, furnizate de CCSB.

www.antena3.ro îţi pune la dispoziţie şi o HARTĂ ELECTORALĂ INTERACTIVĂ cu toţi candidaţii pentru funcţiile de senator şi deputat, grupaţi pe colegiile din care fac parte.

Pe această hartă vei găsi date despre prezenţa la vot, rezultate exit-poll, rezultate parţiale şi rezultate finale după numărătoarea BEC.


Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Ministerul de Interne vine în ajutorul persoanelor care au actele de identitate expirate.

Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

×
Parteneri
Primele imagini cu Regele Charles la picnicul de la Valea Zălanului
x close