Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ioan Rus: Sper să scăpăm de acest scandal continuu. Lucrurile se vor aşeza pe un făgaş normal

Ioan Rus: Sper să scăpăm de acest scandal continuu. Lucrurile se vor aşeza pe un făgaş normal

Ioan Rus: Sper să scăpăm de acest scandal continuu. Lucrurile se vor aşeza pe un făgaş normal
de O.P.    |    29 Iul 2012   •   08:52

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a votat, duminică dimineaţă, la ora 8.30, la o secţie de votare de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Capitală, spunând că speră ca "lucurile să se aşeze pe un făgaş normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care domină viaţa politică din ţară".
  
CLICK PENTRU HARTA CU PREZENȚA ȘI REZULTATELE DE LA REFERENDUM

"Dreptul la vot este unul asigurat prin Constituţie, în consecinţă mi-am valorizat acest drept cu speranţa că lucurile se vor aşeza pe un făgaş normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care de ani de zile domină viaţa politică din ţară", a afirmat Rus.
  
El a mai spus că la MAI este un grup operativ care monitorizează tot ce se întâmplă în ţară privind desfăşurarea referendumului, iar până în acest moment nu au fost înregistrate "incidente care să alermeze", ci doar probleme de ordin tehnic, precum întârzierea unuia din membrii biroului secţiei de votare.
  
Rus a precizat că pe parcursul acestei zile el se va afla la MAI, dar va merge şi în localităţi din jurul Capitalei pentru a vedea cum se desfăşoară referendumul.

Toate informaţiile despre ziua referendumului le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de twitter, @antena3, şi pe pagina de facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.

Informații parțiale exit-poll veți putea găsi pe www.antena3.ro pe HARTA realizată pentru ZIUA JUDECĂȚII și pe CCSB.ro.

Citește și Ziua referendumului, minut cu minut la Antena 3.



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close