Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Sinteza zilei: Ministrul Transporturilor explică BÂLBÂIALA instituţiilor în cazul tragediei aviatice din Apuseni

Sinteza zilei: Ministrul Transporturilor explică BÂLBÂIALA instituţiilor în cazul tragediei aviatice din Apuseni

Sinteza zilei: Ministrul Transporturilor explică BÂLBÂIALA instituţiilor în cazul tragediei aviatice din Apuseni
06 Feb 2014   •   23:40

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a explicat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, motivul pentru care a ales să nu vorbească cu presa despre ceea ce s-a întâmplat în timpul şi după tragedia aviatică din Munţii Apuseni.

"Am tăcut pentru că eu consider că am o mare responsabilitate, şi anume aceea de a spune doar lucrurile care sunt verificate. Atâta timp cât e o anchetă în curs, nu cred că legea îmi permite să comentez liber despre imprejurări, despre cauze, despre ceea ce s-a întâmplat în acest tragic accident", a spus Ramona Mănescu la Antena 3.

"Nu am voie, ca ministru al acestui Guvern, să vorbesc despre ce se întâmplă în această anchetă", a mai spus Ramona Mănescu.

Ministrul Ramona Mănescu a povestit la Antena 3 că se afla la Guvern în momentul în care a fost informată de către secretarul de stat, la 16.07, că a avut loc un accident aviatic.

"L-am informat pe premier şi am cerut permisiunea să plec, ca să mă întorc la minister. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să strângem toată echipa. Era absolut necesar să fim informaţi", a declarat ministrul Transporturilor.

Ramona Mănescu a explicat la Antena 3 şi care sunt procedurile şi cum au fost ele urmate în cadrul structurilor ministeriale în această situaţie.

Ministrul a afirmat că nu i-a fost cerută demisia în ultima şedinţă CSAT.



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close