Antena 3 CNN Economic Auto Berceanu, despre ambuteiajul de la Băneasa: Să sperăm că în câteva ore vom rezolva totul (VIDEO)

Berceanu, despre ambuteiajul de la Băneasa: Să sperăm că în câteva ore vom rezolva totul (VIDEO)

Berceanu, despre ambuteiajul de la Băneasa: Să sperăm că în câteva ore vom rezolva totul (VIDEO)
22 Oct 2009   •   18:06

După ce a inspectat lucrările de la Pasajul Băneasa, premierul demis Emil Boc şi-a continuat vizita de lucru pe şoseaua de centură a Ploieştiului, unul dintre cele mai aglomerate drumuri la sfârşitul săptămânii. Alături de acesta s-a aflat şi ministrul demis al Transporturilor, Radu Berceanu.

În cadrul inspecţiei, Boc a aflat că lucrările sunt terminate în proporţie de 96% şi că totul va fi gata până la 1 decembrie.

În tot acest timp, traficul rutier era încă aproape blocat pe ambele sensuri de mers în zona pasajului Băneasa. Ambuteiajele s-au produs după ce o conductă de apă a fost secţionată de un excavator de pe şantierul pasajului.

Zona s-a tranformat într-un adevărat lac, prin care maşinile nu au mai putut trece. Avaria s-a produs chiar în timp ce premierul demis Emil Boc vizita şantierul.


BOC ŞI BERCEANU, ÎN INSPECŢIE



Întrebat cât mai durează până când traficul va reveni la normal, Radu Berceanu a declarat că speră ca "în câteva ore" să se rezolve totul.

Cu toate acestea, Boc a ţinut să sublinieze faptul că, la 1 decembrie, şoferii vor putea tranzita zona prin pasaj.

Inspecţiile au devenit, de altfel, o activitate obişnuită pentru o parte dintre miniştri. La începutul lunii octombrie, Berceanu controla stadiul lucrărilor la autostrada Bucureşti-Ploieşti. Însă nu oricum, ci din... avion.

BERCEANU, VIZITĂ LA ÎNĂLŢIME




Antena3.ro




×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close