Antena 3 CNN Economic Auto Craiova. Doi oameni au murit, după ce un angajat a furat maşina firmei şi a intrat cu ea într-un taxi

Craiova. Doi oameni au murit, după ce un angajat a furat maşina firmei şi a intrat cu ea într-un taxi

Craiova. Doi oameni au murit, după ce un angajat a furat maşina firmei şi a intrat cu ea într-un taxi
02 Ian 2009   •   20:58

Un taximetrist din Craiova a murit pe loc, joi seara, iar clientul aflat în autoturism a fost grav rănit după ce un microbuz, la volanul căruia se afla un bărbat fără permis de conducere, a intrat în taxiul care circula regulamentar. Şoferul microbuzului este paznic de la o societate din Craiova şi, cu toate că nu avea permis, a sustras, joi după-amiază, vehiculul cu numărul de înmatriculare DJ-21-TIP din curtea societăţii şi a plecat să se plimbe pe străzile Craiovei. La intrarea în Craiova dinspre Filiaşi, în apropiere de intersecţia Căii Severinului cu strada Tineretului, conducătorul microbuzului a pierdut controlul volanului, a trecut peste linia de tramvai şi a intrat pe contrasens, lovind taxiul Matiz cu numărul de înmatriculare DJ-52-GIC, care circula regulamentar.
În urma impactului deosebit de violent, taximetristul a murit pe loc, iar clientul său a fost dus în comă la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce maşina în care se aflau cei doi a fost proiectată într-un panou publicitar aflat pe trotuar. Potrivit primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza paznicului, care nu ştia să conducă microbuzul, neavând permis de conducere.
Autorul accidentului din Craiova, în care au murit doi oameni, se află încă în libertate. Procurorii refuză cererea poliţiştilor de a-l reţine pe bărbat, pe motiv că acesta nu reprezintă un pericol public. Vineri dimineaţă a murit a doua persoană aflată în maşina lovită de agentul de pază. Bărbatul a furat cheile unui microbuz de la firma la care lucra şi a plecat cu maşina prin oraş. Martorii spun că microbuzul mergea cu peste 100 de kilometri la oră când şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a izbit taxiul.
Agerpres

×
Subiecte în articol: taximetrist microbuz angajat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close