Antena 3 CNN Economic Auto Cum să provoci un accident, respectând un ordin? Vopsind trecerea de pietoni, în plină zi... (VIDEO)

Cum să provoci un accident, respectând un ordin? Vopsind trecerea de pietoni, în plină zi... (VIDEO)

Cum să provoci un accident, respectând un ordin? Vopsind trecerea de pietoni, în plină zi... (VIDEO)
Sursa foto: Smoala
15 Iun 2009   •   23:16

Exces de zel al unor muncitori ai firmei de construcţii care se ocupă de construcţia pasajului Băneasa. Lucrătorii aveau sarcina de a desfiinţa o trecere de pietoni de pe DN1. Numai că s-au apucat de treabă în toiul zilei şi au făcut-o atât de bine, încât au provocat un accident de circulaţie.

Drumul Naţional 1, ora 15.00. Patru muncitori dau de zor cu smoală pe trecerea de pietoni din apropierea podului ce traversează şoseaua de centură. Au o sarcină precisă - să desfiinţeze zebra. La nici 10 metri pun o baliză, semn că se lucrează. Prea aproape însă pentru şoferii care circulă pe DN1.

Unul dintre ei observă prea târziu baliza. Virează brusc dreapta şi de aici până la nenorocire nu mai e decât un pas. Două maşini se lovesc una de alta.

Din fericire nimeni nu e rănit. Un poliţist motociclist ajunge imediat la faţa locului. Pentru el, lucrurile sunt clare - lucrarea nu e semnalizată cum spune legea. Şi nici autorizaţie nu există. Aşa că firma primeşte amendă - 3.000 de lei.

Dar...cui îi pasă? Poliţistul pleacă, iar muncitorii o iau de la capăt. Cu şi mai mult avânt.

Aşa că vântul bate, apa trece, pietrele rămân. Morala: munca e periculoasă.



Observator

×
Subiecte în articol: pasaj baneasa muncitori
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close