Antena 3 CNN Economic Auto Din cauza coloanei oficiale, un şofer a fost plimbat prin tot Bucureştiul pentru a-şi recupera actele (VIDEO)

Din cauza coloanei oficiale, un şofer a fost plimbat prin tot Bucureştiul pentru a-şi recupera actele (VIDEO)

Din cauza coloanei oficiale, un şofer a fost plimbat prin tot Bucureştiul pentru a-şi recupera actele (VIDEO)
Sursa foto: Coloana oficiala
23 Feb 2009   •   08:43

În goană după coloana oficială. Un fapt care în mod normal s-ar lăsa cu sancţiuni severe. Însă ce te faci când eşti invitat chiar de către poliţişti să urmezi coloana oficială a premierului. Este povestea unui şofer care spune că poliţiştii care l-au oprit i-au cerut să se ţină după ei, dacă îşi vrea actele înapoi.
Bărbatul a fost oprit de poliţie pentru că vorbea la telefon în timp ce conducea. În momentul în care poliţiştii întocmeau procesul verbal, din curtea Palatului Victoria a ieşit coloana oficială a premierului Emil Boc.
Bărbatul a încercat să urmărească maşina de Poliţie ca să-şi recupereze actele, dar nu a reuşit să ţină aproape de coloana oficială din cauza aglomeraţiei. A avut însă, noroc şi i-a găsit pe poliţiştii care au plecat cu actele lui.
Şoferul susţine că nu are timp să conteste în instanţă amenda primită, dar nici nu o va achita pentru că a fost obligat să urmărească prin Capitală coloana oficială a premierului.

Antena 3

×
Subiecte în articol: sofer coloana oficiala palatul victoria
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close