Antena 3 CNN Economic Auto Ediția 2014 a Salonului Auto Moto se va desfășura în perioada 2-6 aprilie, în Piața Constituției din București

Ediția 2014 a Salonului Auto Moto se va desfășura în perioada 2-6 aprilie, în Piața Constituției din București

Ediția 2014 a Salonului Auto Moto se va desfășura în perioada 2-6 aprilie, în Piața Constituției din București
Sursa foto: foto: AGERPRES
26 Feb 2014   •   15:37
Ediția 2014 a Salonului Auto Moto /SAM/ se va desfăşura în perioada 2-6 aprilie, în Piața Constituţiei din Bucureşti, potrivit AGERPRES.

Timp de cinci zile, la SAM Bucureşti, pe o suprafaţă de circa 9.000 mp, spaţii interioare şi peste 30.000 mp, spaţii exterioare, îşi vor prezenta ofertele dealeri de automobile, motociclete şi scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning şi echipamente service auto-moto, precum şi companii de leasing, asigurări şi firmele specializate în închirieri auto.

Potrivit organizatorilor, la ediția trecută standurile expozanților au fost vizitate de peste 30.000 de persoane, iar estimările pe pentru acest an vizează peste 50.000 de vizitatori pasionați ai mărcilor auto și moto.

"Salonul Auto Moto este o invitație să-ți petreci un weekend alături de prieteni sau familie, în centrul Capitalei, printre mașini și motoare noi, de epocă, tunate sau de competiție, să urmărești spectacolele și demonstrațiile din spațiul expozițional. Și, de ce nu, să pleci acasă cu mașina sau motocicleta /scuterul dorit la prețuri speciale și pachete promoționale de excepție", a spus Alin Caraman, organizatorul SAM.





×
Subiecte în articol: Piata Constitutiei
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close