Antena 3 CNN Economic Auto Trafic restricţionat pe DN1. Se va circula pe un singur sens la Azuga

Trafic restricţionat pe DN1. Se va circula pe un singur sens la Azuga

Trafic restricţionat pe DN1. Se va circula pe un singur sens la Azuga
Sursa foto: Foto:Intact Images
05 Iul 2011   •   19:44

Circulaţia pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, în staţiunile Azuga şi Sinaia, se desfăşoară cu restricţii, întrucât în aceste zone au loc lucrări de reparaţii.

Potrivit Centrului Infotrafic, în vederea montării porţilor de gabarit aferente unui pod feroviar, traficul rutier pe DN1 se va desfăşura, în data de 6 iulie 2011 pe un fir, alternativ la kilometrul 133+450, în localitatea prahoveană Azuga.

Miercuri, circulaţia auto se va desfăşura pe o singură bandă în ambele sensuri în intervalele orare 09.00 – 11.00 şi 13.00 – 15.00.

Pe DN1 există şi alte zone unde se execută lucrări. În zona localităţii Bărcăneşti, vor fi instituite restricţii pe sensul către Capitală în perioada 4 – 25 iulie, iar pe sensul către Ploieşti, în perioada 25 iulie – 18 august. În aceste perioade, traficul auto se va desfăşura în ambele sensuri pe benzile neafectate de lucrări.

Reparaţii la partea carosabilă se realizează, până la sfârşitul lunii, şi în zona kilometrului 120( Sinaia). Circulaţia auto se desfăşoară, şi pe acest tronson, pe un fir, alternativ.

×
Subiecte în articol: trafic azuga DN1
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close