Antena 3 CNN Economic Biz News Bufet evazionist chiar în incinta Palatului Victoria (VIDEO)

Bufet evazionist chiar în incinta Palatului Victoria (VIDEO)

Bufet evazionist chiar în incinta Palatului Victoria (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Iul 2010   •   13:19

De când premierul Emil Boc a anunţat că bonurile fiscale pot fi decontate la sfârşit de an, toată lumea este mult mai atentă la casele de marcat. Au început să apară şi primele nereguli. La bufetul din incinta Palatului Victoria, care aparţine RA-APPS şi care este destinat ziariştilor acreditaţi la Guvern nu prea se obişnuieşte să se dea bon de casă.

Secretariatul General al Guvernului a primit o reclamaţie că la una din societăţile care operează în incinta Palatului Victoria nu se dau bonuri fiscale. A fost demarată o anchetă şi se anunţă sancţiuni drastice - de la mustrare, până la desfacerea contractului de muncă pentru angajatul uituc.

Ministrul Finanţelor a primit destul de stingherit vestea că la sediul Guvernului, chiar sub nasul lui, se face evaziune fiscală.

Premierul Emil Boc a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute că statul va acorda unele stimulente pentru românii care solicită şi păstrează bonurile fiscale, măsură menită să reducă evaziunea fiscală. În România se emit anual cel puţin 4 miliarde de bonuri fiscale, de către marile reţele de retail, magazinele alimentare, cele de tip discount sau chioşcurile de cartier.



Antena 3

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close