Antena 3 CNN Economic Companii Aeroportul Băneasa permite decolarea aeronavei Sky Europe, ţinută la sol din cauza datoriilor

Aeroportul Băneasa permite decolarea aeronavei Sky Europe, ţinută la sol din cauza datoriilor

Aeroportul Băneasa permite decolarea aeronavei Sky Europe, ţinută la sol din cauza datoriilor
Sursa foto: Sky Europe
24 Iun 2009   •   11:58

Aeroportul Băneasa va permite decolarea, spre Viena, în jurul orei 12.30, a unei aeronave Sky Europe care trebuia să decoleze marţi seară, spun surse din cadrul aeroportului, citate de Mediafax

Altă cursă Sky Europe trebuia să aterizeze pe Aeroportul Băneasa la 9.50, dar a anunţat că va anula cursa, spun aceleaşi surse.


Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Marin Anton, declarase, pentru agenţia de presă, că două aeronave ale companiei Sky Europe sunt reţinute la sol, pe Aeroportul Băneasa, din cauza datoriilor de 529.000 de euro către aeroport. Anton nu cunoştea faptul că una dintre aeronave nu va mai ateriza la Bucureşti.

Marţi seară, zeci de oameni au fost nevoiţi să se întoarcă din drum, deşi aveau bilete pentru o cursă low-cost de Viena care pleca de pe Aeroportul Băneasa. Aeronava, care aparţine unui operator slovac cu probleme financiare mari, a fost blocată pe aeroport, din cauza unor datorii neplătite.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: aeroportul Baneasa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close