Antena 3 CNN Economic Companii Peste 4.500 de români îşi răzbună sportul naţional. Au semnat petiţia ROM Autentic prin care americanilor li se cere să recunoască originea românească a baseball-ului

Peste 4.500 de români îşi răzbună sportul naţional. Au semnat petiţia ROM Autentic prin care americanilor li se cere să recunoască originea românească a baseball-ului

Peste 4.500 de români îşi răzbună sportul naţional. Au semnat petiţia ROM Autentic prin care americanilor li se cere să recunoască originea românească a baseball-ului
05 Noi 2013   •   10:58

Ştim deja că românii sunt deştepţi. Românii sunt frumoşi. Dar românii sunt şi inventivi. Românii au inventat avionul cu reacţie, insulina, stiloul, rucsacul zburător şi multe, multe altele. Cu toate acestea, întotdeauna alţii ne-au împrumutat ideile, le-au folosit şi chiar s-au îmbogăţit de pe urma lor. A venit timpul ca românii să se răzbune şi să ceară recunoştinţă pentru toate ideile care le-au fost luate!

În acest sens, ROM Autentic a decis să românizeze BISCUIŢII - o invenţie a englezilor - şi a lansat noul ROM SANDVIŞ, biscuiţi crocanţi cu cremă Autentic ROM.

Odată cu acest produs nou şi răzbunător de dulce, ROM Autentic a lansat şi o petiţie pentru românizarea baseball-ului, tot ca un gest simbolic de răzbunare faţă de sportul nostru naţional, oina, care a fost preluat şi ridicat la rang de show sportiv peste ocean.

În petiţie, care a fost semnată de 4.797 de persoane, ROM Autentic a cerut ca americanii să recunoască originea românească a baseball-ului: să cânte, măcar la un meci oficial, imnul României în deschidere şi să îşi îmbrace majoretele în costum popular românesc.

Petiţia, un CD cu varianta fonetică a imnului, o propunere logo nou, un costum popular majoretă şi o cutie ROM SANDVIŞ au fost trimise la Major League Baseball. Vezi textul petiţiei aici.

Nae Drăghici, campion naţional la oină, a fost primul care a semnat petiţia ROM Autentic



Mai multe detalii despre campanie şi despre sportul nostru naţional pe www.romautentic.ro şi Facebook ROM Autentic.

ROM Autentic este partener al campaniei Antena 3 "Români buni europeni".


×
Subiecte în articol: baseball
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close