Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Rampe auto. Încarcă şi descarcă fără efort

Rampe auto. Încarcă şi descarcă fără efort

Rampele auto sunt echipamente speciale care ajută și facilitează încărcarea și descărcarea, fără niciun efort.

Rampe auto. Încarcă şi descarcă fără efort
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2022   •   15:28

Dispozitivele moderne cu care sunt echipate rampele auto, le permit acestora să efectueze procesul de încărcare și descărcare, indiferent de sarcina lor. Rampele auto deservesc orice domenii, de la industria construcțiilor, pe șantiere, transport, până la orice tip de activitate în care se efectuează încărcarea sau descărcarea mărfurilor.

Rampele auto - soluții inteligente pentru încărcare și descărcare rapidă și sigură

Rampele auto oferă o suprafață uniformă și înclinată. Sistemul denumit tăviță telescopică ce permite fixarea pe autovehicule, oferă posibilitatea utilizării rampei în condiții depline de siguranță, fără a perturba bunul mers al lucrurilor. Sunt dotate cu arcuri de tensionare pentru a face posibilă desfacerea și plierea rampei fără efort. De asemenea, rampele pliabile dispun de mânere pe laterale și oferă o capacitate de încărcare de 700 kg.

Cu un design curbat de atașare, rampele auto nu necesită montare, nefiind nevoie de șuruburi, unelte specializate sau efort suplimentar. Datorită tehnologiilor moderne, utilizate în procesul de construcție, funcționarea lină și fiabilă a rampelor auto este garantată mulți ani.

Tipuri de rampe auto

Exista mai multe tipuri si modele de rampe de încărcare și descărcare. Cele mai utilizate sunt însă cele din aluminiu. Rampele din aluminiu sunt ușor de utilizat și rezistente la coroziune, garantând fiabilitatea pe termen lung, indiferent de sarcinile suferite. Pot fi configurate rampe cu sistem de deschidere dublă, cu deschidere orizontală sau modele cu un singur element. Fiecare mod poate fi conceput pentru un anumit tip de activitate.

Rampele auto cu deschidere dublă sunt populare, versatile și pot fi pliabile sau fixe. Au o capacitate mare de încărcare și pot fi poziționate în funcție de marfa ce urmează a fi încărcată. Se folosesc cu precădere în domeniul auto și al utilajelor. 

Rampele pliabile sunt rampe auto de încărcare simple, care se pliază în jumătate pe lungime. Facilitează încărcarea și descărcarea fără efort și au un design compact. 

Tecnolam rampe auto vine în ajutorul tuturor cu rampe auto potrivite pentru fiecare tip de autovehicul, omologate în conformitate cu legea și personalizate, în funcție de nevoile fiecăruia. 

Caracteristicile rampelor de încărcare și descărcare

Rampele portabile sunt piese esențiale acolo unde nu există un doc special pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor. În proiectarea rampelor, s-au investit cunoștințe vaste, pentru a crea un produs eficient, puternic și convenabil pentru toate domeniile. Caracteristicile rampelor auto sunt multiple, însă printre cele mai importante, se regăsesc:

  • Instalarea rampelor pe orice tip de mijloc de transport;

  • Oferă un excelent raport calitate-preț, adaptându-se la toate bugetele;

  • Dispun de un design conic în partea superioară pentru o utilizare facilă;

  • Sunt ușoare și pot fi pliate cu minim de efort;

  • Sunt confecționate în întregime din aluminiu de cea mai înaltă calitate;

  • Nu necesită șuruburi sau montaj specializat, datorită designului curbat;

  • Dispun de o balama foarte robustă, ce suportă o capacitate de 700 kg;

  • Sunt echipate cu cauciuc antiderapant, pentru a preveni alunecarea mărfurilor și angajaților în momentul încărcării sau descărcării;

  • Sunt disponibile în diferite formate, astfel încât să răspundă tuturor nevoilor.

Criterii de achiziționare rampă auto de încărcare și descărcare

Înainte de achiziționarea unei rampe auto, fiecare utilizator trebuie să țină cont de mai multe criterii de cumpărare. Materialul, greutatea, nivelul de sarcină, dimensiunile sau tipurile de rampe, sunt principalele criterii de luat în considerare. 

Rampele auto sunt confecționate de obicei din aluminiu. Sunt ușoare și stabile, și pot face față cu succes încărcăturilor de până la 700 kg, în funcție de modelul ales. Grație sistemului de pliere, permite depozitarea cu ușurință, ocupând în același timp, foarte puțin spațiu. 

În funcție de scopul pentru care este achiziționată, rampa auto trebuie confecționată astfel încât să facă față diferitelor niveluri de încărcătură. Deoarece sunt special concepute pentru a face mediul de lucru mai ușor și mai bun, este important să cumpărați un model adecvat.

Pentru a îndeplini toate cerințele, lățimea rampei trebuie să se potrivească cu lățimea vehiculelor și cu tipul de mărfuri care sunt încărcate și descărcate.

Un ultim criteriu important, constă în suprafața cauciucată, adaptată astfel încât mărfurile transportate să poată fi urcate în siguranță, fără pericolul de alunecare al instrumentelor folosite pentru încărcare. 

Rampele auto sunt ușoare, compacte și se pretează oricărui de tip vehicul în parte. Tehnica de încărcare și descărcare reprezintă o artă în sine, iar cu ajutorul unei rămpi auto potrivite, veți beneficia de un suport excelent pentru transportul mărfurilor, de orice fel.

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close