Antena 3 CNN Economic Imobiliare Beijingul urmează sfatul lui Tăriceanu: Chinezii fac excursii în SUA să îşi cumpere case

Beijingul urmează sfatul lui Tăriceanu: Chinezii fac excursii în SUA să îşi cumpere case

Beijingul urmează sfatul lui Tăriceanu: Chinezii fac excursii în SUA să îşi cumpere case
Sursa foto: casa americana
02 Feb 2009   •   14:37

Atraşi de prăbuşirea pieţei imobiliare de cealaltă parte a globului, cumpărătorii chinezi organizează vizite în SUA în luna februarie pentru a cumpăra case ieftine, scrie ziarul chinezesc China Daily.
Misiunea este dechisă de o echipă-pilot de 20-30 de oameni, organizaţi de Soufun.com, unul din cele mai mari portaluri web din domeniul imobiliar din China. Aceştia vor pleca spre SUA pe 12 februarie.
De altfel, peste 300 de chinezi s-au înregistrat până acum pe site pentru o excursie de achiziţii imobiliare de 10 zile.
Criza ipotecară americană şi scăderea economiei globale le-au oferit oamenilor o oportunitate de aur, declara Liu Jian, oficial din Beijing al site-ului amintit.
Excursia, care costă 3.500 de dolari, se va concentra pe oraşele unde trăieşte o mare comunitate de chinezi, printre care San Francisco, Los Angeles, Las Vegas şi New York.
Casele vizate de cumpărătorii chinezi au un preţ între 400.000 şi 700.000 dolari, arăta Liu.
Printre aplicanţi se numără profesionişti din domeniul imobiliar care vor să cerceteze piaţa imobiliară americană, dar şi părinţi care doresc să cumpere case pentru copiii lor ce învaţă în SUA.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close