Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mircea Badea a povestit cum și-a încheiat media la Biologie în clasa a 12-a: "Eu nu fusesem niciodată"

Mircea Badea a povestit cum și-a încheiat media la Biologie în clasa a 12-a: "Eu nu fusesem niciodată"

Realizatorul Antena 3 CNN, Mircea Badea, a povestit cum i-a fost încheiată media la Biologie în clasa a 12-a.

Mircea Badea a povestit cum și-a încheiat media la Biologie în clasa a 12-a: "Eu nu fusesem niciodată"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    12 Dec 2023   •   21:24

Mircea Badea a povestit la Antena 3 CNN cum i-a fost încheiată media la Biologie în clasa 12-a. În cadrul emisiunii "În fața națiunii", moderată de Radu Tudor, se discuta despre topul căutărilor de pe Google din România. Amuzați de ce caută românii pe motorul de căutare, invitații au discutat despre acest top. 

"Mai avem un subiect de căutare: mediile din zona învățământului", a spus la un moment dat Radu Tudor.

"Eu vă spun cum mi s-a încheiat mie media la biologie. Eram în clasa a 12-a la Liceul de Informatică din București. La biologie eu nu fusesem niciodată, jucam baschet în curte. În mod normal jucam baschet în curte, că ce să faci...

Și la un moment dat strigă cineva pe geam: "Băăă, vin-o că nu îți încheie media la biologie". "Ce nu îmi încheie? La biologie? Dumnezeule"... Am bătut la ușă mi-a zis "intră" și erau zece în clasă, restul erau la baschet.

Și eu zic: "Bună ziua, iertați-mă, am întârziat. Trei minute mai avea ora. Zice: "Cum te cheamă"? Că nu mă cunoștea, vă dați seama. Zic: "Badea". "Ok, ieși afară". Și mi-a pus 5 pentru că m-am prezentat. Biologia era așa... la opționale", și-a amintit Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea media biologie
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close