Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Cât costă o noapte de cazare într-o căruţă în vacanţa de Paşte, în Braşov

Cât costă o noapte de cazare într-o căruţă în vacanţa de Paşte, în Braşov

Pentru cei care caută un loc de cazare unic în care să-și petreacă vacanța de Paște și nu numai, mai mulți antreprenori din Brașov vin cu o propunere inedită cazare... într-o căruță. Prețul nu este însă chiar pentru toate buzunarele. Iată de ce.

Cât costă o noapte de cazare într-o căruţă în vacanţa de Paşte, în Braşov
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    03 Apr 2023   •   21:15

Proprietarii promit o experiență de neuitat, cu multiple facilități, dar și prețuri pe măsură. Arată întocmai precum o cabană și oferă toate facilitățile unui refugiu perfect, departe de orașele aglomerate.

Antreprenorii spun că o astfel de locație este alegerea ideală pentru cupluri. O căruță dispune în interior de numai 14m², însă este suficient de încăpătoare pentru toate cele necesare.

Oaspeții se pot bucura de tot confortul. Un astfel de adăpost cuprinde atât un spațiu de dormit, cât și o baie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel mai mare avantaj îl reprezintă faptul că pot fi amplasate oriunde în natură, fiind similare cazărilor la rulote, însă varianta rurală autohtonă.

Investiția pentru astfel de căruță confecționată din lemn este de aproape 12.000 euro, potrivit mai multor antreprenori din Brașov, care deja își încântă clienții cu astfel de cazări.

Prețul nu este însă chiar pentru toate buzunarele. Pentru o singură noapte, turiștii plătesc în jur de 400 lei. O idee similară pentru a profita de o cazare în mijlocul naturii o reprezintă și căsuțele din lemn, destinate întregii familii.

Costurile de cazare sunt chiar puțin mai ridicate, dar variază în funcție de tipul căsuței.

×
Subiecte în articol: caruta Bran vacanţă de Paşte în 2023
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close