Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Nu mânca dimineața până nu faci acest lucru: ”Altfel, toate toxinele vor fi absorbite de organism!”

Nu mânca dimineața până nu faci acest lucru: ”Altfel, toate toxinele vor fi absorbite de organism!”

Majoritatea medicilor și nutriționiștilor promovează micul dejun ca fiind cea mai importantă masă a zilei. Însă această masă nu trebuie niciodată luată imediat după trezire.

Nu mânca dimineața până nu faci acest lucru: ”Altfel, toate toxinele vor fi absorbite de organism!”
Sursa foto: EMS-FORSTER-PRODUCTIONS / Getty Images
de Laura Dinu    |    25 Noi 2023   •   10:00

Adrian Vornicu a explicat, în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, că micul dejun trebuie luat, dimineața, doar după ce am avut primul scaun. Altfel, toate toxinele vor fi absorbite în organism. 

”O soluție foarte practică. Nu mânca dimineața până nu ai un scaun. Alexis Carrel a spus că celula este nemuritoare doar dacă introduci zilnic ce trebuie și evacuezi zilnic ce trebuie.

Dacă mănânci dimineața fără să ai un scaun, asta înseamnă că tot ceea ce a lucrat corpul noaptea să elimine va fi reabsorbit în intestin și toate acelea sunt toxine.

Citește și: Cum ne dăm seama că am luat prea multă Vitamina C | Motivul pentru care nu trebuie să o luăm niciodată cu băuturi îndulcite

Nu se mănâncă dimineața fără să ai un scaun și aceasta este concluzia bazică, simplistă, poate unii merg la clinici supradotate tehnologic, dar nu fac ceva bazic. Nu țin cont de ceea ce a spus Alexis Carrel”, a afirmat Adrian Vornicu. 

Acesta a explicat și ce trebuie să facă cei care au probleme cu constipația. 

”În cazul în care au probleme cu constipația, trebuie să o țină pe sucuri de fructe, pe apă, pe sare, până apare scaunul. Pot mânca fructe, salată de legume, foarte lejeră alimentație până apare scaunul. Constipația este, de fapt, o lipsă de fibră. Cu siguranță aceasta este și problema”, a mai spus Adrian Vornicu în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

”Alexis Carrel a studiat în Franța, la Lyon, unde făceau experimente cu apă de mare. Și el a plecat cu acea apă de mare în America și a devenit medicul fundației, premiul Nobel, cu acest experiment. Ținând o inimă de găină în apă de mare diluată după anumite metode.

”Mulțimea a fost prostită cu sintagma: Excesul de sare și zahăr dăunează grav sănătății Trebuie separată sarea de zahăr”

Și Ivo Pitanguy, celebrul medic estetician în Brazilia, avea insula lui personală, foarte multe staruri americane s-au operat la el, ținea eșantioanele de piele în apă de mare.

De aia meduza respectivă trăiește atât de mult. Noi ce suntem ca ființă umană? Suntem un acvariu marin în care celulele nostre înoată într-un mediu salin. Cele șapte fluide biologice sunt soluții saline. Dacă știm să respectăm acel proces de apă - sare, apă - sare... pare bazic”, a mai spus el.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close