Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Modelul Alina Pușcău plânge și spune că îi este frică de efectele variantei Delta, după ce a ieșit din spital cu plâmânii afectați

Modelul Alina Pușcău plânge și spune că îi este frică de efectele variantei Delta, după ce a ieșit din spital cu plâmânii afectați

O tânără de 39 de ani, fără alte afecţiuni, nevaccinată, infectată cu varianta Delta. A aşteptat două zile ambulanţa, iar când a ajuns la spital, virusul îi afectase deja plămânii şi rinichii. Este vorba despre modelul internațional Alina Pușcău, care a povestit, pentru Antena 3, experiența grea prin care a trecut.

Modelul Alina Pușcău plânge și spune că îi este frică de efectele variantei Delta, după ce a ieșit din spital cu plâmânii afectați
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    28 Sep 2021   •   19:32

Modelul internațional Alina Pușcău a declarat că regretă amarnic că nu și-a făcut vaccinul anti-COVID și că a suferit cumplit din cauza bolii.

"Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în pept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați.

Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică..."

Modelul Alina Pușcău, în lacrimi după ce s-a infectat cu tulpina Delta: ”Mi-a distrus tot în organism!”

Modelul Alina Pușcău trece prin momente grele după ce s-a infectat cu varianta Delta a SARS CoV-2.

Vedeta a anunțat că s-a simțit rău pentru că virusul i-a atacat întregul organism. 

Alina Pușcău trage astfel un semnal de alarmă și face apel la români să se vaccineze dar și să respecte măsurile de siguranță. 

”Este foarte greu, foarte greu, extrem de greu! Nu este de joacă!”, povestește actrița, în lacrimi, într-un video postat pe rețelele sociale.

”Luați-l în serios, faceți vaccinul, aveți grijă, că e foarte periculos virusul ăsta! Te distruge, îți distruge tot în organism!

Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii, este extrem de greu să pot să respir, să pot să vorbesc!. Azi este a noua zi și este foarte greu! Abia pot să mănânc, mă uit la televizor ca să nu mă simt singură în casă...

Este foarte greu!

Abia pot sta în picioare să merg la baie! Am tulpina Delta și este extrem de greu! 

Am dureri de cap, vărs, îmi curge sânge din nas... Este cel mai greu lucru pe care l-am experimentat în viața mea”, adaugă tânăra. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close